Dagdrømme er jo også visualisering!

Hvis jeg skulle have 1 nytårsfortsæt, skulle det være at dagdrømme mere.

At aktivt og bevidst dagdrømme. At bruge det med visdom og empati.

Det at dagdrømme er ikke at spilde sin tid. Tværtimod. Det kan være helende for både krop, sind og sjæl. Hvis brugt rigtig stimulerer det både hjertet, vores følelsesliv og intellektet.

Hvis brugt forkert, ja, så kan det stresse kroppen og sætte vores psyke under pres. Nogen vil referere til dette fænomen som bekymring. Altså, at bruge sin fantasi-evne negativt.

Men tilbage til det positive. Her er hvad jeg vil glæde mig til at dagdrømme om i 2021.

Min dagdrøm og yndlings-visualisering.

Hvordan denne verden ville være hvis; vi havde helt rent og klart vand, frisk luft uden forurening og massere af balance mellem menneskets verden og fri natur. Måske endda så meget, så vores opdeling af menneskets samfund og den frie natur helt forsvandt…

Virkelig mærke det, se det, dufte det, smage det.

Hvordan ville det være at drikke helt rent vand som aldrig havde set skyggen af forurening? Hvordan ville det smage? Hvordan ville det føles at indtage så rent vand i din krop?

Hvordan ville det være at indånde helt frisk luft? Hvordan ville det dufte? Hvordan ville det mærkes i dine næsebor at trække så frisk luft ind igennem dem? Hvordan ville din krop føles med så rent luft i lungerne og i dine celler?

Hvordan ville det være at sidde i naturen omringet af et rigt plante og dyreliv? Måske dyppe fødderne i en helt ren å, eller hoppe en tur i havet? Hvilke lyde ville der være og hvordan ville disse lyde være anderledes fra i dag? Hvordan ville dyrene opføre sig? Hvordan ville vinden lyde? Hvordan ville fravær af motorlarm føles?

Hvis der er vilde frugter og bær voksende omkring der på det sted, du er i din dagdrøm, hvordan ville det dufte at plukke dem og hvordan ville de smage?

Involver alle dine sanser, så meget du kan. Ummm…dejligt ikke.

Det kunne også være en dagdrøm om; dit gode helbred eller at dine børn var glade og velfungerende. Eller hvad som helst, der virkelig gør dig inderligt glad, inspirerer dig, og får dig til at slappe af.

Dagdrømmeri kan være en helende oplevelse for krop, sind og sjæl. Det kan også være med til at give inspiration til andre ting i dit liv. Så intet er spildt overhovedet.

Nu var det her jo en af mine mange dagdrømme. Så det kan godt være den ikke lige helt taler til dig. Derfor er det vigtigt at finde din egen. Og, det er mit ønske for dig her i det nye år, at du finder en rigtig god og dejlig dagdrøm.

Vores evne til fantasi er kraftfuld- brug den bevidst!

Rigtig godt nytår ❤︎